Naročite se na e-informacije Vizija kohezija

Naročite se na e-informacije Vizija kohezija

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Izobraževanje, Gospodarjenje  | 
Naročite se na e-informacije Vizija kohezija

S pomočjo sredstev evropske kohezijske politike smo v Sloveniji v zadnjih letih uresničili več kot 10.000 projektov, ki so spisali mnoge uspešne zgodbe posameznikov, podjetij, občin, nevladnih in drugih organizacij ter mnogih drugih.

Vabimo vas, da se naročite na brezplačne e-informacije Vizija kohezija, kjer boste med drugim našli tudi razpise za kmetije, gozdarje in ribiče.

Ključne besede: Razpis, nepovratna sredstva, e-informacije, Vizija kohezija

E-informator Vizija kohezija vsak mesec pripravi ekipa evropske kohezijske politike na Službi Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko. V Viziji koheziji so objavljeni aktualni razpisi s povezavami na razpisno dokumentacijo in najnovejše informacije s področja evropske kohezijske politike. Zadnjo številko si lahko ogledate TUKAJ. 

»Ker si želimo, da ima čim več ljudi dostop do uporabnih informacij s področja črpanja evropskih sredstev, Vas vabimo, da svoje člane obvestite o možnosti prijave na mesečne novice Vizija kohezija. Tako bodo redno in pravočasno obveščeni o priložnostih in rezultatih evropske kohezijske politike v Sloveniji,« sporočajo pripravljavci Vizije kohezije.  

Tukaj je kratek vodič, kako se prijaviti na novice Vizija kohezija:

  1. Pojdite na spletno stran www.eu-skladi.si.
  2. Pomaknite se čisto do konca strani do sivega okvirčka.
  3. V »Naročite se na E-informator Vizija kohezija in druge novice*« vpišite Vaš e-naslov in kliknite »Prijava«.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.