Naročite se na e-informacije Vizija kohezija

Naročite se na e-informacije Vizija kohezija

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Izobraževanje, Gospodarjenje  | 
Naročite se na e-informacije Vizija kohezija

S pomočjo sredstev evropske kohezijske politike smo v Sloveniji v zadnjih letih uresničili več kot 10.000 projektov, ki so spisali mnoge uspešne zgodbe posameznikov, podjetij, občin, nevladnih in drugih organizacij ter mnogih drugih.

Vabimo vas, da se naročite na brezplačne e-informacije Vizija kohezija, kjer boste med drugim našli tudi razpise za kmetije, gozdarje in ribiče.

Ključne besede: Razpis, nepovratna sredstva, e-informacije, Vizija kohezija

E-informator Vizija kohezija vsak mesec pripravi ekipa evropske kohezijske politike na Službi Vlade Republike Slovenije za razvoj in evropsko kohezijsko politiko. V Viziji koheziji so objavljeni aktualni razpisi s povezavami na razpisno dokumentacijo in najnovejše informacije s področja evropske kohezijske politike. Zadnjo številko si lahko ogledate TUKAJ. 

»Ker si želimo, da ima čim več ljudi dostop do uporabnih informacij s področja črpanja evropskih sredstev, Vas vabimo, da svoje člane obvestite o možnosti prijave na mesečne novice Vizija kohezija. Tako bodo redno in pravočasno obveščeni o priložnostih in rezultatih evropske kohezijske politike v Sloveniji,« sporočajo pripravljavci Vizije kohezije.  

Tukaj je kratek vodič, kako se prijaviti na novice Vizija kohezija:

  1. Pojdite na spletno stran www.eu-skladi.si.
  2. Pomaknite se čisto do konca strani do sivega okvirčka.
  3. V »Naročite se na E-informator Vizija kohezija in druge novice*« vpišite Vaš e-naslov in kliknite »Prijava«.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.