Ministrstvo samo zaključilo Strateški načrt Skupne kmetijske politike

Ministrstvo samo zaključilo Strateški načrt Skupne kmetijske politike

Delo organov KGZS, Stališča in pripombe, Kmetijske podpore, Obvestila za javnost, Kmetijstvo  | 
Ministrstvo samo zaključilo Strateški načrt Skupne kmetijske politike

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je prejšnji teden brez vednosti nevladnih kmetijskih organizacij  na vlado poslalo zadnjo verzijo predloga Strateškega načrta Skupne kmetijske politike za obdobje 2023-2027.

Nevladne organizacije tako niso bile seznanjene z najnovejšimi spremembami, dodanimi intervencijami in izračuni, prav tako niso mogle podati pripombe nanje.

Ne glede na to bo najvišji organ zbornice (Svet KGZS) na izredni seji obravnaval zadnjo verzijo Strateškega načrta in sprejel odločitev glede nadaljnjih korakov zbornice.

Zadnja verzija, ki je na vladi, je dosegljiva tukaj: Gradiva v obravnavi | GOV.SI

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja

30. 01. 2023 ob 08:00

KGZ Ptuj

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.