Marija Jakše je kmetica leta 2018

Marija Jakše je kmetica leta 2018

Delo organov KGZS, Gospodarjenje  | 
Skupinska slika vseh letošnjih kandidatk za kmetico leta

Skupinska slika vseh letošnjih kandidatk za kmetico leta

Nova kmetica leta prihaja iz Malega Podljubna pri Novem mestu

Slovesnosti ob praznovanju svetovnega dneva kmetic in izboru kmetice leta, ki je bila 18. oktobra v Zagorju ob Savi, se je udeležil tudi predsednik KGZS Cvetko Zupančič

Zbrane je nagovoril z besedami zavedanja pomena vloge kmečke ženske v družinskem in podeželskem okolju. »Oba poklica zahtevata skrbno in dobro roko, veliko znanja in odrekanja ter vedno znova pripravljenost na nove izzive. Vedno je bilo treba delati in vedno bo treba. Zato je pomembna podpora družine v vsem, kar delamo,« je v pozdravu še omenil Zupančič.

V znak spoštovanja in zahvale je tako kmetici leta kot tudi predsednici Zveze kmetic Slovenije podaril šopek rož.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Dopolnilne dejavnosti , Izobraževanje

VABILO NA DEMONSTRACIJSKI PROJEKT - SENZORIČNA OCENA SADNIH/ZELENJAVNIH IZDELKOV

09. 02. 2023 ob 08:00

KGZ Celje

Vabimo vas na praktično delavnico z naslovom: »Izvedba demonstracijskega projekta - Senzorična ocena sadnih/zelenjavnih izdelkov«, ki bo organizirana v okviru Programa razvoja podeželja, podukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.