Lepo vabljeni, da predstavite ponudbo pridelkov in izdelkov s kmetij

Lepo vabljeni, da predstavite ponudbo pridelkov in izdelkov s kmetij

Ekološko kmetijstvo, Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Gospodarjenje  | 
Lepo vabljeni, da predstavite ponudbo pridelkov in izdelkov s kmetij

Zaživel je spletni portal z bazo podatkov Dobrote slovenskih kmetij, ki smo ga na zbornici zasnovali v sklopu EIP projekta Seneno meso in mleko in v sodelovanju s KGZS – Zavodom Ptuj.

 

Ključne besede: Dobrote slovenskih kmetij, kmetijstvo, kmetija, pridelki, hrana, prodaja

Prek njega želimo prispevati k razumevanju pomena pridelave hrane v neposredni bližini ter med različne skupine porabnikov širiti kulinarično ponudbo slovenskih kmetij. In prav v tem se naš portal razlikuje od ostalih.

Baza podatkov je namreč združljiva z različnimi sistemi. Na portalu sodelujočim kmetijam se tako odpirajo možnosti za prodajo v javne zavode, zadruge, trgovske ter HORECA sisteme.

Sodelovanje je za ponudnike brezplačno, vsa živila pa morajo biti visoke kakovosti, pridelana in predelana na slovenskih kmetijah. Naj omenimo še, da portal posebej izpostavlja pomen oznak shem kakovosti in priznanj ocenjevanj Dobrote slovenskih kmetij. Najdete ga na povezavi TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.