Konferenca o novih tehnologijah v kmetijstvu

Konferenca o novih tehnologijah v kmetijstvu

Trženje in promocija, Izobraževanje, Gospodarjenje  | 
Konferenca o novih tehnologijah v kmetijstvu

Pri Agrobiznisu so za vpogled v to, kako se tehnološko posodabljata kmetijstvo in živilskopredelovalna industrija, vpeljali natečaj Agrobiznis hi-tech. Od avgusta so v okviru tega natečaja predstavili 16 uporabnikov in ponudnikov novih tehnologij.

Ključne besede: nove tehnologije,

Zmagovalca v dveh kategorijah bodo med štirimi finalisti razglasili v torek, 10. decembra, v Ljubljani na 4. konferenci o novih tehnologijah v kmetijstvu. Vabijo vas, da se jim pridružite - udeležba je brezplačna, prosijo za prijavo

Med finalisti sta dve kmetiji (majhna ekokmetija Vegerila, ki vlaga v digitalizacijo, in srednje velika kmetija Majerič, kjer od leta 2000 ne orjejo več) in dva ponudnika novih tehnologij (droni in inovativna metoda žlahtnjenja, s katero na biotehniški fakulteti hitreje razvijajo nove hibridne sorte zelenjave). 

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri