Konferenca o novih tehnologijah v kmetijstvu

Konferenca o novih tehnologijah v kmetijstvu

Trženje in promocija, Izobraževanje, Gospodarjenje  | 
Konferenca o novih tehnologijah v kmetijstvu

Pri Agrobiznisu so za vpogled v to, kako se tehnološko posodabljata kmetijstvo in živilskopredelovalna industrija, vpeljali natečaj Agrobiznis hi-tech. Od avgusta so v okviru tega natečaja predstavili 16 uporabnikov in ponudnikov novih tehnologij.

Ključne besede: nove tehnologije,

Zmagovalca v dveh kategorijah bodo med štirimi finalisti razglasili v torek, 10. decembra, v Ljubljani na 4. konferenci o novih tehnologijah v kmetijstvu. Vabijo vas, da se jim pridružite - udeležba je brezplačna, prosijo za prijavo

Med finalisti sta dve kmetiji (majhna ekokmetija Vegerila, ki vlaga v digitalizacijo, in srednje velika kmetija Majerič, kjer od leta 2000 ne orjejo več) in dva ponudnika novih tehnologij (droni in inovativna metoda žlahtnjenja, s katero na biotehniški fakulteti hitreje razvijajo nove hibridne sorte zelenjave). 

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.