KGZS podpira promocijo vinogradništva in vinarstva

KGZS podpira promocijo vinogradništva in vinarstva

Vinogradništvo in vinarstvo, Trženje in promocija  | 
Novi vinski kraljici Meti Frangež je čestital tudi predsednik KGZS Cvetko Zupančič (Foto: Jure Zauneker)

Novi vinski kraljici Meti Frangež je čestital tudi predsednik KGZS Cvetko Zupančič (Foto: Jure Zauneker)

Na izboru vinske kraljice so kot 23. po vrsti kronali Meto Frangež iz Gornje Radgone. Naslov je prišel v prave roke, saj prihaja iz znane vinogradniško-vinarske družine, ki slovi med drugim tudi po odličnih peninah. Na izboru je novi kraljici čestital tudi predsednik Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije (KGZS) Cvetko Zupančič, ki je kraljici zaželel uspešno delo in izrazil zadovoljstvo, da bo sodelovala tudi na dogodkih, ki jih organizira KGZS.

Ključne besede: vinska kraljica, promocija, meta frangež, cvetko zupančič

Meta Frangež, 23. Vinska kraljica Slovenije, prihaja na prestol iz Gornje Radgone, mesta sejmov in penin. 

Meta Frangež, ki jo je v novembru 2018 izbrala komisija, ki jo Pomurski sejem, nosilec projekta Vinska kraljica Slovenije, oblikuje s pomočjo predstavnikov pokroviteljev in stroke, bo v letu 2019 predstavljala vse tri slovenske vinorodne dežele, slovenska vina, vinogradništvo, turizem in kulturno dediščino na številnih dogodkih doma in v tujini.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.