KGZS podpira promocijo vinogradništva in vinarstva

KGZS podpira promocijo vinogradništva in vinarstva

Vinogradništvo in vinarstvo, Trženje in promocija  | 
Novi vinski kraljici Meti Frangež je čestital tudi predsednik KGZS Cvetko Zupančič (Foto: Jure Zauneker)

Novi vinski kraljici Meti Frangež je čestital tudi predsednik KGZS Cvetko Zupančič (Foto: Jure Zauneker)

Na izboru vinske kraljice so kot 23. po vrsti kronali Meto Frangež iz Gornje Radgone. Naslov je prišel v prave roke, saj prihaja iz znane vinogradniško-vinarske družine, ki slovi med drugim tudi po odličnih peninah. Na izboru je novi kraljici čestital tudi predsednik Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije (KGZS) Cvetko Zupančič, ki je kraljici zaželel uspešno delo in izrazil zadovoljstvo, da bo sodelovala tudi na dogodkih, ki jih organizira KGZS.

Ključne besede: vinska kraljica, promocija, meta frangež, cvetko zupančič

Meta Frangež, 23. Vinska kraljica Slovenije, prihaja na prestol iz Gornje Radgone, mesta sejmov in penin. 

Meta Frangež, ki jo je v novembru 2018 izbrala komisija, ki jo Pomurski sejem, nosilec projekta Vinska kraljica Slovenije, oblikuje s pomočjo predstavnikov pokroviteljev in stroke, bo v letu 2019 predstavljala vse tri slovenske vinorodne dežele, slovenska vina, vinogradništvo, turizem in kulturno dediščino na številnih dogodkih doma in v tujini.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trženje in promocija

Podeželje v mestu Ljubljana 11. maj

11. 05. 2024 ob 08:00

Pogačarjev trg, Ljubljana

V Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije dogodke Podeželje v mestu že od leta 2005 pripravljamo z željo, da se gospodarji kmetij predstavijo prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane. Sporočilnost ponudbe s kmetij, njen odnos do okolja in tradicije ter njena kulturna in družinska identiteta je to, kar zanima in ceni sodoben potrošnik. Vabimo k sodelovanju!