KGZS na kmetijsko-podjetniškem sejmu v Komendi

KGZS na kmetijsko-podjetniškem sejmu v Komendi

Delo organov KGZS, Trženje in promocija  | 
Sejem so tradicionalno odprli slavnostni govorci

Sejem so tradicionalno odprli slavnostni govorci

Tradicionalni kmetijski sejem v Komendi vsako pomlad zbere praktično vso ponudbo kmetijske in gozdarske tehnike, opreme za živinorejo, prav tako pa spremljevalni strokovni in zabavni program privabi številne obiskovalce z vseh koncev Slovenije. Na sejmu se v sodelovanju s KGZS – Zavodom Ljubljana predstavlja tudi Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije.

Ključne besede: sejem, mehanizacija, KGZS

Sejemski vrvež je trajal tri dni in ni dvomiti, da so se sklenile na sejmu številne kupčije. Sejem se kot običajno uradno začne v petek ob dvanajstih z odprtjem, na katerem se zvrstijo slavnostni govorci.

Med njimi je bil tudi predsednik KGZS Cvetko Zupančič, ki je izpostavil, da sejem odraža vso širino potreb v slovenskem kmetijstvu. Med aktivnostmi Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije je izpostavil intenzivno vpetost v oblikovanje skupne kmetijske politike po letu 2020, aktualna je tudi razprava o resoluciji razvoja slovenskega kmetijstva, prav tako je pred nami trd oreh prenove zemljiške zakonodaje.

Kmete je ob tem pozval, naj se vključijo v razpravo, če želijo, da bo njihov glas slišan in da bo tako zakonodaja bolj po njihovi meri.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.