KGZS med pomembnimi razstavljavci na Agri

KGZS med pomembnimi razstavljavci na Agri

Trženje in promocija  | 
Mlečna kraljica na razstavnem prostoru KGZS na Agri

Mlečna kraljica na razstavnem prostoru KGZS na Agri

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije je tudi letos prisotna na že 59. sejmu Agra v Gornji Radgoni. Na uradnem odprtju je sodeloval tudi predsednik KGZS Roman Žveglič, ki je med drugim opozoril na to, da je treba zagotoviti ustrezne pogoje za kmetovanje, če želimo obdržati ljudi na kmetijah.

Čeprav so letošnje priprave in samo izvedbo krojile negotove zdravstvene razmere, pa se je pokazalo, da je zanimanje za dogodke na sejmu med ljudmi še vedno veliko. Tudi naš razstavni prostor, kjer med drugim predstavljamo tudi nekatere naše projekte in portal Dobrote slovenskih kmetij, je dobro obiskan. Še posebej takrat, ko obiskovalcem sejma senene mlečne izdelke ponuja mlečna kraljica Ajda Podlesnik.

Sicer pa se pod okriljem zbornice na sejmu predstavlja 11 zvez in združenj, šest kmetij in nekaj mednarodnih projektov, svoje delovanje pa predstavljajo tudi kmetijsko gozdarski zavodi in strokovne službe zbornice.

Vabljeni, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru, saj je sejem odprt do četrtka, 26. avgusta.

Video posnetek pozdrava predsednika KGZS Romana Žvegliča si lahko ogledate TUKAJ.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.