Kam po znanje

Kam po znanje

Izobraževanje  | 
Kam po znanje

V letu 2016 smo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (MKGP), Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS) in Zveza slovenske podeželske mladine (ZSPM) podpisale Akcijski načrt za mlade kmete ter v njem opredelili izzive in potrebne aktivnosti, ki bodo v podporo mladim s podeželja na njihovi življenjski poti. Kar nekaj točk načrta se nanaša tudi na razne aktivnosti v povezavi s šolstvom.

Približujejo se informativni dnevi, ko bodo na različnih izobraževalnih institucijah podali vrsto pomembnih informacij in bodo želeli pomagati pri sprejemu odločitve, kako naprej.

Kljub temu, da smo trenutno omejeni na virtualen svet, odločitve, ki jih sprejemate, še kako vplivajo na vašo vsakodnevno resničnost. Da bo vaša odločitev lažja in preudarna, smo za vse tiste, ki vas zanima čudoviti svet kmetijstva, gozdarstva in prehrane in želite svojo poklicno pot ustvariti v tesnem stiku z naravo in zemljo, in tiste, ki vas navdušuje naša biotska pestrost in ste velik ljubitelj živali, pripravili nabor izobraževalnih institucij, ki vas bodo opremili s potrebnim znanjem za življenje.

Časa tokrat ne boste izgubljali z vožnjo od šole do šole, zato lahko pridobljeni čas izkoristite in si z nekaj kliki na spletnih straneh ogledate vse predstavljene šole ter se preudarno odločite. Želimo vam modrih odločitev in ne pozabite, da odločitev, ki jo boste sedaj sprejeli, ni vaša končna odločitev za življenje, je pa vsekakor pomembna. Kmetijstvo ni samo poklic, je način življenja.

Povezava do predstavitev

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.