Kakovost s podeželja

Kakovost s podeželja

Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti  | 
Kakovost s podeželja
Tudi letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Gospodarskim razstaviščem ponuja možnost cenejšega nastopa na 54. sejmu Narava-zdravje, ki bo potekal od 10. do 13. oktobra 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Vzporedno bo s sejmom potekala 30. razstava eksotičnih živali Bioexo.

Letos smo vam pripravili še posebej ugodno ponudbo, da bi lahko s čim manj stroški predstavili svojo dopolnilno dejavnost in prišli do kupcev. Naša želja je, da bi se za sodelovanje na sejmu odločilo čim več kmetij in da s tem pokažemo prebivalcem mesta Ljubljana in drugim, kako kakovostne pridelke in izdelke ponuja slovenski kmet. Sodelovanje na sejmu je hkrati tudi priložnost, da vzpostavite stik z novimi kupci in da s prodajo za pošteno ceno dobite potrdilo o kakovosti vaših izdelkov. Vabimo vas torej, da se pod okriljem Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije predstavite približno 18.000 obiskovalcem sejma Narava-zdravje 2024!

Ne prezrite

Prijava je možna le za celotno trajanje sejma (4 dni).

PRIJAVNICA

Rok za prijavo:  27. avgust 2024 (možne so samo pisne prijave).

Prosimo, da izpolnjeno prijavnico pošljete na naslov: Gospodarsko razstavišče d.o.o., Dunajska cesta 18, 1000 Ljubljana ali na e-naslov: narava.zdravje@gr-sejem.si. Poleg ustrezne prijave sta pogoja za sodelovanje na sejmu tudi članstvo v Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije s poravnanimi vsemi obveznostmi in urejena ustrezna dokumentacija za prodajo. Če ne boste pravočasno oddali prijave, vam ne moremo zagotoviti možnosti udeležbe na sejmu, cene razstavnega prostora ali vpisa v sejemski katalog!

Več o sejmu si lahko preberete na spletni strani organizatorja www.narava-zdravje.si, dodatne informacije glede sodelovanja pa lahko dobite na naši spletni strani www.kgzs.si/narava-zdravje ali pa vam jih posreduje kontaktna oseba.

Kontakti

Kontaktna oseba Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije:
Robert Peklaj
robert.peklaj@kgzs.si
tel.: 041 779 132

Kontaktna oseba Gospodarskega razstavišča:
Aljaž Škarabot
aljaz.skarabot@gr-sejem.si
tel.: 051 620 522

Nazaj

Prihajajoči dogodki