Javna predstavitev resolucije Naša hrana, podeželje in naravni viri po letu 2021

Javna predstavitev resolucije Naša hrana, podeželje in naravni viri po letu 2021

Ekološko kmetijstvo, Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Kmetijske podpore, Živinoreja, Rastlinska pridelava, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Ne sme nam biti vseeno, koliko hrane bomo pridelali in kakšne kakovosti bo.

Ne sme nam biti vseeno, koliko hrane bomo pridelali in kakšne kakovosti bo.

Tretja predstavitev bo predvidoma 29. 5. 2019 v Kopru.

Osrednja tema predstavitev resolucije Naša hrana, podeželje in naravni viri po 2021 je spodbujanje znanja, kreativnosti, inovativnosti, povezovanja, sodelovanja in podjetniških pristopov. Predstavitve in razprave so namenjene kmetom, živilsko-predelovalni industriji, nevladnim organizacijam in izobraževalnih institucij.

Osnutek resolucije je v javni razpravi do 31. 5. 2019. Zainteresirana javnost lahko komentarje in mnenja na osnutek strateškega načrta posreduje na gp.mkgp@gov.si

 

 

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.