Izračun dohodnine

Izračun dohodnine

Zbornica svetuje, Ekonomika in davki  | 
Izračun dohodnine

Spletni izračun dohodnine za leto 2018

Finančna uprava Republike Slovenije je za davčne zavezance, ki niso registrirani uporabniki eDavkov, tudi letos pripravila spletni obrazec, s katerim lahko izpolnite in naredite testni izračun. Lahko pa obrazec izpolnite, natisnete in oddate v pisni obliki na finančni urad ali izpostavo.

Pri tem velja opozorilo glede oddaje dohodnine. In sicer morate napoved za odmero dohodnine za leto 2018 vložiti le, če vam davčni organ do 15. junija ni vročil informativnega izračuna dohodnine za preteklo leto in to ne glede na višino prejetih dohodkov v letu 2018. 

Povezava do obrazca je TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.