Inovativni mladi kmet 2023

Inovativni mladi kmet 2023

Sporočila za javnost, Trženje in promocija, Obvestila za javnost, Kmetijstvo, Obvestila  | 
Inovativni mladi kmet 2023

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS) in Zveza slovenske podeželske mladine (ZSPM) spodbujata inovativnost med mladimi na podeželju, zato vabita mlade kmetice in kmete k oddaji vlog za izbor Inovativna mlada kmetica oziroma inovativni mladi kmet 2023.

Naziv se podeljuje kandidatu, ki živi in dela na kmetiji, še ni dopolnil 40 let in je z lastno inovativno idejo pomembno prispeval k ohranjanju in razvoju kmetijstva, gozdarstva ali ribištva ter se  odlikuje vsaj poenem od naslednjih vidikov:

  • da njegove ideje prinašajo novosti pomembne za nadaljnji razvoj,
  • da njegove ideje prinašajo izvirne pristope k delu,
  • da se vpeljane spremembe odražajo v pozitivnih ekonomskih učinkih na kmetiji

Ocena petčlanske komisije z ogleda najboljših šest kmetij in spletno glasovanje bosta podala končnega 14. nosilca naziva IMK 2023.

Prijave se oddajo po elektronski pošti na naslov kgzs@kgzs.si in info@zspm.si s pripisom "IMK 2023", prijave morajo biti na omenjenem naslovu do 21. julija 2023.

Prijavni obrazec je na voljo na enotah Javne službe kmetijskega svetovanja pri KGZS; na spletni strani Kmetijsko  gozdarske zbornice Slovenije (www.kgzs.si/imk) in na Zvezi slovenske podeželske mladine (www.zspm.si).

Vabljeni k oddaji prijave in predstavite svojo inovativno idejo vsej Sloveniji. Veselimo se sodelovanja z vami!

Dodatne informacije v zvezi s prijavo h kandidaturi

Prilogi

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.