Informativna usposabljanja za ukrepe kmetijske politike za leto 2022

Informativna usposabljanja za ukrepe kmetijske politike za leto 2022

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Kmetijske podpore, Izobraževanje, Gospodarjenje, Obvestila za javnost, Izobraževanja  | 
Informativna usposabljanja za ukrepe kmetijske politike za leto 2022

Na kmetijsko gozdarskih zavodih po Sloveniji bodo tudi v letošnjem letu informirali kmete glede ukrepov kmetijske politike za leto 2022

Ključne besede: JSKS, zbirne vloge, ukrepi kmetijske politike

Več informacij, kdaj bodo potekala usposabljanja, si lahko ogledate TUKAJ.

Na naši spletni strani v rubriki Vse o zbirnih vlogah se nahajajo informacije glede zakonodaje, spletnih povezav do registrov in evidenc ter ostalo. Prav tako pa tudi predstavitve iz izobraževanj iz ukrepov kmetijske politike o RKG, NP, KOPOP (VTR), EK, OMD , DŽ, NS -pogojenost, IAKS, SOPOTNIK, VOLOS - SIRIS.

Preverite in uporabite!

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.