Gregor Slavec - prejemnik Evropske nagrade za mlade kmete

Gregor Slavec - prejemnik Evropske nagrade za mlade kmete

Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti  | 
Gregor Slavec - prejemnik Evropske nagrade za mlade kmete

Gregor Slavec - prejemnik Evropske nagrade za mlade kmete za najboljši projekt za izboljšanje podeželskih območij!

Na 7. Evropskem kongresu mladih kmetov, ki je potekal v Evropskem parlamentu v Bruslju, je Gregor Slavec prejel Evropsko nagrado za mlade kmete za najboljši projekt za izboljšanje podeželskih območij.

Kongres, ki je letos potekal pod naslovom Mladi kmetje kot vzor odpornosti, je en najpomembnejših dogodkov s področja kmetijstva in razvoja podeželja v EU, saj poudarja ključno vlogo, ki jo imajo mladi za prihodnost evropskega kmetijskega sektorja in razvoja podeželja. Na kongresu je sodelovalo več kot 400 udeležencev iz vse Evrope, poleg mladih kmetov še oblikovalci politik ter predstavniki krovnih evropskih in državnih kmetijskih stanovskih organizacij ter predstavniki evropskih institucij. Slovenijo so na kongresu predstavljali Gregor Slavec kot prejemnik naziva Inovativni mladi kmet 2021 (IMK), predstavniki Zveze slovenske podeželske mladine kot eni od organizatorjev (poleg KGZS) slovenskega izbora IMK s predsednico Anjo Mager na čelu ter Franc Bogovič, evropski poslanec kot slovenski ambasador kongresa.

Iskrene čestitke tudi s strani Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije. Veselimo se skupnega sodelovanja. 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.