Glasovanje za IMK se je že začelo

Glasovanje za IMK se je že začelo

Trženje in promocija  | 
Glasovanje za IMK se je že začelo

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije skupaj z Zvezo slovenske podeželske mladine (ZSPM) v oktobru organizira že 13. izbor nosilca naziva Inovativni mladi kmet - kmetica (IMK 2021).

IMK je izbor tistih inovativnih mladih kmetov ali kmetic, ki prepričajo s svojimi idejami v kmetijstvu, gozdarstvu ali ribištvu. Zaključi se s podelitvijo naziva najboljšemu kandidatu po seštevku ocen strokovne komisije (kar predstavlja 70%) in rezultatov spletnega glasovanja (30%). Namen prireditve je podpirati inovativnost med mladimi v kmetijstvu, gozdarstvu ali ribištvu ter spodbuditi prenos znanja in promocijo kmetijstva.

Spletno glasovanje je bil na pobudo podeželske mladine uvedeno v izbor z namenom predstavitve kandidatov, širjenja njihovih idej med  ljudi, promocije kmetijstva, mladih kmetov in njihovega poguma ter inovativnih idej. Letos smo predstavitve pripravili skupaj z ekipo RTV Slovenija (oddaja Ljudje in zemlja). 

Glasujete tako, da si ogledate video predstavitve vseh 11 kandidatov za naziv IMK 2021 in na dnu strani oddate svoj glas tistemu kandidatu, ki vas je s svojo inovativno idejo najbolj prepričal. Glasovi se zbirajo prek e-naslovov.

Z enim e-naslovom lahko glasujete le enkrat na dan, vse dni trajanja spletnega glasovanja. Glasovanje se je začelo v nedeljo, 10. oktobra,  in bo zaključeno v nedeljo, 17. oktobra, ob 23.59. Šteli bodo samo glasovi prejeti prek e-naslovov. Število deljenih objav na socialnih omrežjih ne bo upoštevano (bo pa zagotovo pripomoglo k številu glasov). 

Kdo bo prejel laskavi naslov IMK 2021, bomo izvedeli na podelitvi, ki bo 22. oktobra v Predsedniški palači v Ljubljani. Zaradi omejitev boste lahko vsi spremljali prenos prek FB strani ZSPM in KGZS. Ta dan se bodo kandidati predstavljali na sejmu Narava in zdravje v sklopu stojnice Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, kjer boste lahko izvedeli več o njihovih izdelkih. 

Glasovanje za IMK

Nazaj

Prihajajoči dogodki