Glasovanje za EU projekt, moj projekt 2019

Glasovanje za EU projekt, moj projekt 2019

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Kmetijske podpore, Trženje in promocija, Živinoreja, Rastlinska pridelava, Gozdarstvo in lovstvo, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Med 1. in 15. aprilom lahko glasujete za svoj najljubši projekt.

Med 1. in 15. aprilom lahko glasujete za svoj najljubši projekt.

V ponedeljek se je začelo glasovanje za najboljši projekt, ki je bil sofinanciran s sredstvi Evropske unije in Republike Slovenije. Namen te akcije je podati priznanje vsem posameznikom in organizacijam, ki s pomočjo javnih sredstev ustvarjajo boljši jutri, ter da se da možnost vsem zainteresiranim, da si izvedene projekte tudi ogledajo na kraju samem v obdobju od 11. do 18. maja. Vabljeni k glasovanju!

Ključne besede: projekt, glasovanje, dobre prakse

Že peto leto zapored predstavljajo dobre zgodbe, ki v Sloveniji nastajajo s pomočjo evropskih sredstev. Te so se v preteklih letih na zabaven in zanimiv način predstavile že na več kot 100 dogodkih po vsej Sloveniji. Letos se kampanji prvič priključujejo tudi zgodbe s področja kmetijskega sklada. Na povabilo k sodelovanju se je odzvalo več kot 60 projektov, ki bodo v več kot 50 krajih po vsej Sloveniji organizirali več kot 100 zanimivih dogodkov.

V tednu med 11. in 18. majem se bo moč udeležiti številnih zanimivih in poučnih delavnic, obiskati slovenske kmetije, poskušati domače dobrote.

Svoj najljubši projekt pa lahko nagradite že danes! Med 1. in 15. aprilom lahko glasujete za svoj najljubši projekt (glasujete lahko za en projekt na dan v vsakem kraju) in nam pomagate izbrati naj projekt, ki se bo predstavil še s pestrejšim programom in postal naj dogodek kampanje.

Več informacij na povezavi EU projekt – moj projekt

in na :
 –    Mreža za podeželje, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, mreza-podezelje.mkgp@gov.si, tel.: (01) 47891 28 ali
–    Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko, info.svrk@gov.si

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri