Evropska komisija izdala Priročnik za vstop na trg hrane in pijače: Velika Britanija

Evropska komisija izdala Priročnik za vstop na trg hrane in pijače: Velika Britanija

Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Gospodarjenje  | 
Evropska komisija izdala Priročnik za vstop na trg hrane in pijače: Velika Britanija

Vsem izvozno usmerjenim pridelovalcem hrane in pijače sporočamo, da je Evropska komisija izdala prvi priročnik za vstop na trg hrane in pijače: Velika Britanija The Food and Beverage Market Entry Handbook: UK. Priročnik obsega 365 strani.

Ključne besede: hrana, pijača, izvoz, prodaja, trg hrane in pijače, Velika Britanija, Evropska komisija

Namenjen je evropskim izvoznikom na britanski trg in predstavlja praktičen vodnik za trženje proizvodov kmetijskega in živilskega sektorja držav članic Evropske unije na britanskem trgu.

Priročnik naj bi služil pridelovalcem in predelovalcem živil, ki načrtujejo vstop na trg Velike Britanije. Ponuja pregledna navodila za vstop na britanski kmetijsko-živilski trg, vključno z ustreznimi informacijami kot so analiza trga za različne kategorije izdelkov, dostop do trga in postopki vstopa nanj, zagotavljanje sistema označevanja in ostale koristne kontakte ter usmeritve.

Priročnik bo zanimivo branje za vse, ki si želite izvedeti več o britanskem trgu hrane in pijače na splošno, podaja splošen pregled države, pregled agroživilskega trga in možnosti vstopa na trg. V njem boste našli informacije o hrani in trgu pijač, postopkih dostopa do trga, carinskih postopkih, zaščiti intelektualne lastnine ter statusom geografskih označb.

Gre za obsežno gradivo na 365 straneh, ki ponazarja razmere na britanskem trgu, postopke dostopa do trga, sanitarne in fitosanitarne zahteve. Če ste se že odločili, da je trg Velike Britanije kraj, kjer želite biti, a potrebujete podporo, potem vas lahko priročnik usmeri v pravo smer in vam lahko pomagajo zgraditi vašo blagovno znamko.

Priročnik je dosegljiv na povezavi TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki