Duševno zdravje na kmetiji

Duševno zdravje na kmetiji

Zbornica svetuje, Izobraževanje  | 
Duševno zdravje na kmetiji

Z odgovori na vprašalnik boste pripomogli k lažji odpravi težav, ki jih imajo na kmetijah

Duševno zdravje je izrednega pomena. Svetovna zdravstvena organizacija opredeljuje duševno zdravje kot »stanje dobrega počutja, v katerem posameznik razvija svoje sposobnosti, se spoprijema s stresom v vsakdanjem življenju, učinkovito in plodno dela ter prispeva v svojo skupnost.«

Dobro duševno zdravje vpliva na odnose in delo na kmetiji, zato smo se na KGZS odločili narediti raziskavo o stanju duševnega zdravja na kmetiji. Rezultati nam bodo pomagali dobiti pregled nad potrebami po psihosocialni podpori na kmetiji in opredeliti, katera stanja duševnega zdravja so najbolj pereča za kmetijski sektor.

Vprašalnik

Izpolnjevanje anketnega vprašalnika vam bo vzelo največ dve minuti časa. 

Povezava na vprašalnik:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfnHKpDgTcXHBN07HXal8r92X6SJWr1nQMGtvJHNY3GUW2yZw/viewform

Za izpolnjen vprašalnik se vam že v naprej zahvaljujemo.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.