Drugi dan posveta

Drugi dan posveta

JSKS  | 
Drugi dan posveta

Po tako in drugače pestrem prvem dnevu posveta JSKS in EIP nas čaka še en, zagotovo vsebinsko zelo zanimiv program drugega dne.

Zaradi zagotavljanja stabilnosti sistema ob velikem zanimanju za udeležbo bomo današnji posvet nadaljevali z izvajanjem preko Youtube kanala.

Uvodni nagovori bodo izvedeni na povezavi:

URL: https://youtu.be/-lGIZ5ZZCBI

Vabimo vas, da se nam pridružite ob 8.30.

V nadaljevanju se bomo razdelili v tri tematske skupine s predstavitvami projektov EIP. Za udeležbo v posamezni skupini boste po odmoru, predvidoma ob 10.15, izbrali eno od spodnjih povezav.

1. skupina: Povečanje produktivnosti in konkurenčnosti kmetijske proizvodnje

URL: https://youtu.be/-lGIZ5ZZCBI

2. skupina: Digitalizacija in prilagajanje podnebnim spremembam

URL: https://youtu.be/7Ea05dHic64 

3. skupina: Učinkovitejša raba (naravnih) virov

URL: https://youtu.be/tIKRHlFrQTE

Kljub preusmeritvi na Youtube kanal bo posvet v osnovi še vedno potekal na platformi MiTeam, zato prosimo, da se na platformo vključijo govorci, moderatorji tematskih skupin in predstavniki vodilnih partnerjev EIP operativnih skupin. Za slednje je prisotnost na platformi nujna.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Kmetijstvo in okolje , Čebele , Sadjarstvo

VAROVANJE PESTROSTI OPRAŠEVALCEV V SADOVNJAKIH

26. 09. 2023 ob 07:00

Štire

Vabimo vas na demonstracijski projekt SKLOP E – sadjarstvo in opraševanje, ki je organizirano v okviru Programa razvoja podeželja, podukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.