Dopolnitve zbirnih vlog

Dopolnitve zbirnih vlog

Zbornica svetuje, Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo  | 
Dopolnitve zbirnih vlog

Zelenjadarji, bodite pozorni na pravilnost napovedanih datumov setve, saditve oziroma spravila zelenjadnic

Zaradi vremenskih razmer se je v letošnjem letu zamaknila setev oziroma sajenje zelenjadnic. Ker je bilo treba na zbirni vlogi za leto 2019 navesti datum setve oziroma sajenja zelenjadnic in spravilo zelenjadnic, mora marsikdo zbirno vlogo dopolniti s spremembo datumov.

Če vlagatelj po oddaji zbirne vloge spremeni ali načrtuje spremeniti vrsto zelenjadnice oziroma datume setve, sajenja ali predvidenega spravila, ki jih je prvotno navedel v aplikaciji, mora spremembe sporočiti ARSKTRP kot dopolnitev zbirne vloge. In sicer vsaj tri dni pred iztekom datumov, ki jih je prvotno navedel na zbirni vlogi.

Ne glede na navedeno določilo in v primeru, da na kmetijskem gospodarstvu še niste imeli kontrole zahtevkov s strani ARSKTRP ali kontrola še ni napovedana, za spremembo datumov izvedite dopolnitev zbirne vloge. Spremembe sporočite tudi v primeru, če je tridnevni rok že presežen oziroma so pretekli tudi že predvideni roki setve, sajenja ali spravila zelenjadnic.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trženje in promocija

Podeželje v mestu Ljubljana 11. maj

11. 05. 2024 ob 08:00

Pogačarjev trg, Ljubljana

V Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije dogodke Podeželje v mestu že od leta 2005 pripravljamo z željo, da se gospodarji kmetij predstavijo prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane. Sporočilnost ponudbe s kmetij, njen odnos do okolja in tradicije ter njena kulturna in družinska identiteta je to, kar zanima in ceni sodoben potrošnik. Vabimo k sodelovanju!