Dopolnitve zbirnih vlog

Dopolnitve zbirnih vlog

Zbornica svetuje, Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo  | 
Dopolnitve zbirnih vlog

Zelenjadarji, bodite pozorni na pravilnost napovedanih datumov setve, saditve oziroma spravila zelenjadnic

Zaradi vremenskih razmer se je v letošnjem letu zamaknila setev oziroma sajenje zelenjadnic. Ker je bilo treba na zbirni vlogi za leto 2019 navesti datum setve oziroma sajenja zelenjadnic in spravilo zelenjadnic, mora marsikdo zbirno vlogo dopolniti s spremembo datumov.

Če vlagatelj po oddaji zbirne vloge spremeni ali načrtuje spremeniti vrsto zelenjadnice oziroma datume setve, sajenja ali predvidenega spravila, ki jih je prvotno navedel v aplikaciji, mora spremembe sporočiti ARSKTRP kot dopolnitev zbirne vloge. In sicer vsaj tri dni pred iztekom datumov, ki jih je prvotno navedel na zbirni vlogi.

Ne glede na navedeno določilo in v primeru, da na kmetijskem gospodarstvu še niste imeli kontrole zahtevkov s strani ARSKTRP ali kontrola še ni napovedana, za spremembo datumov izvedite dopolnitev zbirne vloge. Spremembe sporočite tudi v primeru, če je tridnevni rok že presežen oziroma so pretekli tudi že predvideni roki setve, sajenja ali spravila zelenjadnic.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri