Do 18. marca - prijave S kmetije za Vas 2021

Do 18. marca - prijave S kmetije za Vas 2021

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Do 18. marca - prijave S kmetije za Vas 2021

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, ČZD Kmečki glas s časopisom Kmečki glas in Časnik Finance s portalom Agrobiznis vabijo k sodelovanju v akciji S kmetije za Vas 2021.

Ključne besede: S kmetije za Vas, promocija, kmetijstvo

KDO LAHKO SODELUJE?

Kmetije, ki pridelujejo, predelujejo in prodajajo pridelke in izdelke ali tržijo turistične in druge storitve.

KAJ IN KAKO OCENJUJEMO?

Prijavljene kmetije obišče strokovna komisija, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorja akcije.

Ocenjuje se izvirnost, domiselnost ter učinkovitost promocije in prodaje.

KAKO IN DO KDAJ SE LAHKO PRIJAVITE?

Prijavite se lahko od 18. 2. do 18. 3. 2021 po e-pošti kgzs@kgzs.si ali pisno na KGZS, Gospodinjska 6, 1000 Ljubljana s pripisom S KMETIJE ZA VAS 2021. V prijavi navedite ime in priimek, točen naslov, številko prenosnega telefona ter kratek opis kmetije in vaše ponudbe.

RAZGLASITEV ZMAGOVALCEV IN NAGRADE

O razglasitvi zmagovalcev v dveh kategorijah (pridelava/predelava, turizem/storitve) vas bomo obvestili naknadno. Podelitev bo organizirana glede na veljavna priporočila za organizacijo dogodkov.

Najboljša kmetija v vsaki kategoriji bo prejela priznanje ZLATA SONČNICA, od ČZD Kmečki glas denarno nagrado v vrednosti 150 evrov in od KGZS brezplačni oglas v glasilu Zelena dežela v vrednosti 650 evrov. Vse sodelujoče kmetije prejmejo priznanje za sodelovanje in letni dostop do spletnega portala www.finance.si. Vse kmetije bodo predstavljene na prireditvi ob podelitvi, v glasilu Zelena dežela, v tedniku Kmečki glas in na spletnem portalu www.kmeckiglas.com ter na portalu Agrobiznis.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.