Dnevi medgeneracijskega sožitja

Dnevi medgeneracijskega sožitja

Trženje in promocija  | 
Dnevi medgeneracijskega sožitja

Letos bodo na Gospodarskem razstavišču skupaj z Zvezo Društev Upokojencev Slovenije (ZDUS) in Medgeneracijsko Koalicijo Slovenije (MEKOS, ki jo sestavljajo poleg ZDUS še Študentska organizacija Slovenije, Dijaška organizacija Slovenije in Mladinski svet Slovenije) organizirali Dneve medgeneracijskega sožitja.

Dogodek so organizatorji zasnovali zato, da bi uresničili vizijo oziroma sledili demografskim spremembam ter z medsebojnim povezovanjem zagotavljali ohranitev visokih družbenih norm in izboljševali položaj vseh generacij v Sloveniji.

Dneve sestavlja veliko izobraževalnih, kulturnih vsebin in razstava, ki ima prodajno-promocijski značaj. Prav tako obiskovalce dodatno pritegne program z zanimivimi temami, za obiskovalce je vstop brezplačen. Na samem dogodku pričakujejo okoli 15.000 obiskovalcev iz vse Slovenije.

Organizatorji zato vabijo naše člane, da se jim pridružijo in predstavijo svoje izdelke in storitve na prireditvi, ki bo prvi in osrednji povezovalni dogodek medgeneracijskega sodelovanja, konceptov, pobud ter programov za vse generacije. 

Hkrati naj bi bil dogodek tudi priložnost, da seznanite s svojo ponudbo potencialne poslovne partnerje in končne kupce vseh starostnih skupin, predvsem pa da utrdite svoj položaj na slovenskem tržišču in sklenete morda nove poslovne vezi.

Več o dogodku lahko izveste TUKAJ, na voljo je tudi PRIJAVNICA in NAROČILNICA TEHNIČNIH PRIKLJUČKOV.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo

Specializirano predavanje in dobre prakse trženja

19. 03. 2024 ob 17:00

Predavalnica KGZ Celje, Trnoveljska c...

Zveza društev ekoloških kmetov Slovenije (ZDEKS) v okviru "Aktivnosti za pospeševanje razvoja ekološkega kmetovanja v letu 2023" vabi na

Specializirano predavanje in dobre prakse trženja:

ZNAČILNOSTI IN PREDNOSTI EKOLOŠKE ŽIVINOREJE  s koraki do uspešne preusmeritve

& DIREKTNO TRŽENJE EKOLOŠKEGA MESA Z DODANO VREDNOSTJO na primeru predelave in prodaje ekološke kmetije Jenšterle