Dnevi medgeneracijskega sožitja

Dnevi medgeneracijskega sožitja

Trženje in promocija  | 
Dnevi medgeneracijskega sožitja

Letos bodo na Gospodarskem razstavišču skupaj z Zvezo Društev Upokojencev Slovenije (ZDUS) in Medgeneracijsko Koalicijo Slovenije (MEKOS, ki jo sestavljajo poleg ZDUS še Študentska organizacija Slovenije, Dijaška organizacija Slovenije in Mladinski svet Slovenije) organizirali Dneve medgeneracijskega sožitja.

Dogodek so organizatorji zasnovali zato, da bi uresničili vizijo oziroma sledili demografskim spremembam ter z medsebojnim povezovanjem zagotavljali ohranitev visokih družbenih norm in izboljševali položaj vseh generacij v Sloveniji.

Dneve sestavlja veliko izobraževalnih, kulturnih vsebin in razstava, ki ima prodajno-promocijski značaj. Prav tako obiskovalce dodatno pritegne program z zanimivimi temami, za obiskovalce je vstop brezplačen. Na samem dogodku pričakujejo okoli 15.000 obiskovalcev iz vse Slovenije.

Organizatorji zato vabijo naše člane, da se jim pridružijo in predstavijo svoje izdelke in storitve na prireditvi, ki bo prvi in osrednji povezovalni dogodek medgeneracijskega sodelovanja, konceptov, pobud ter programov za vse generacije. 

Hkrati naj bi bil dogodek tudi priložnost, da seznanite s svojo ponudbo potencialne poslovne partnerje in končne kupce vseh starostnih skupin, predvsem pa da utrdite svoj položaj na slovenskem tržišču in sklenete morda nove poslovne vezi.

Več o dogodku lahko izveste TUKAJ, na voljo je tudi PRIJAVNICA in NAROČILNICA TEHNIČNIH PRIKLJUČKOV.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri