Dnevi medgeneracijskega sožitja

Dnevi medgeneracijskega sožitja

Trženje in promocija  | 
Dnevi medgeneracijskega sožitja

Letos bodo na Gospodarskem razstavišču skupaj z Zvezo Društev Upokojencev Slovenije (ZDUS) in Medgeneracijsko Koalicijo Slovenije (MEKOS, ki jo sestavljajo poleg ZDUS še Študentska organizacija Slovenije, Dijaška organizacija Slovenije in Mladinski svet Slovenije) organizirali Dneve medgeneracijskega sožitja.

Dogodek so organizatorji zasnovali zato, da bi uresničili vizijo oziroma sledili demografskim spremembam ter z medsebojnim povezovanjem zagotavljali ohranitev visokih družbenih norm in izboljševali položaj vseh generacij v Sloveniji.

Dneve sestavlja veliko izobraževalnih, kulturnih vsebin in razstava, ki ima prodajno-promocijski značaj. Prav tako obiskovalce dodatno pritegne program z zanimivimi temami, za obiskovalce je vstop brezplačen. Na samem dogodku pričakujejo okoli 15.000 obiskovalcev iz vse Slovenije.

Organizatorji zato vabijo naše člane, da se jim pridružijo in predstavijo svoje izdelke in storitve na prireditvi, ki bo prvi in osrednji povezovalni dogodek medgeneracijskega sodelovanja, konceptov, pobud ter programov za vse generacije. 

Hkrati naj bi bil dogodek tudi priložnost, da seznanite s svojo ponudbo potencialne poslovne partnerje in končne kupce vseh starostnih skupin, predvsem pa da utrdite svoj položaj na slovenskem tržišču in sklenete morda nove poslovne vezi.

Več o dogodku lahko izveste TUKAJ, na voljo je tudi PRIJAVNICA in NAROČILNICA TEHNIČNIH PRIKLJUČKOV.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.