Delo javne službe kmetijskega svetovanja v času epidemije

Delo javne službe kmetijskega svetovanja v času epidemije

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Živinoreja, Rastlinska pridelava, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Foto Pexels

Foto Pexels

"V času vladnih ukrepov zaradi epidemije korona virusa COVID- 19, delo javne službe kmetijskega svetovanja poteka v največjem možnem obsegu, ki ga ukrepi dovoljujejo," sporoča vodja sektorja za kmetijsko svetovanje na KGZS Anton Jagodic.

Ključne besede: JSKS, kmetijstvo, svetovanje, KGZS Zavod, koronavirus

Poleg spremenjene organizacije dela kmetom prepotrebne informacije delimo tudi v času, ko moramo vsi spoštovati preventivne ukrepe preprečevanja širjenja Koronavirusa Covid-19.

Vabimo vas, da spremljate novice in aktualna strokovna obvestila naših spletnih straneh. Poleg novic tudi objave v rubrikah: Živinoreja, Rastlinska pridelava, Gozdarstvo in lovstvo, Ekološko kmetijstvo, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje ter Kmetijstvo in okolje.

Svetovalci poleg telefonov za svetovanje uporabljamo tudi spletne aplikacije za video povezave na daljavo kot je na primer aplikacija ZOOM.

Na spodnjih povezavah najdete kontakte kmetijskih svetovalcev, ki vam bodo na vaša vprašanja odgovorili prek telefona ali e pošte.

KGZS - Zavod Nova Gorica

KGZS KGZ Celje

KGZS KG Zavod Kranj

KGZS KG Zavod Ljubljana

KGZS KG Zavod Novo Mesto

KGZS KG Zavod Ptuj

KGZS KG Zavod Maribor

KGZS KG Zavod Murska Sobota

V teh dneh narašča število lokalno aktualnih novic in strokovnih prispevkov, ki jih najdete na spletnih straneh Kmetijsko gozdarskih zavodov KGZS, kjer kmetijski svetovalci in drugi sodelavci dnevno objavljajo strokovne nasvete.

KGZS KG Zavod Murska Sobota

KGZS KG Zavod Maribor

KGZS KG Zavod Ptuj

KGZS KG Zavod Novo Mesto

KGZS KG Zavod Ljubljana

KGZS KG Zavod Kranj

KGZS KGZ Celje

KGZS KG Zavod Nova Gorica

Zaradi hitrejšega prenosa informacij smo pričeli pripravljati nasvete v obliki avdio prispevkov. V ta namen se vzpostavljajo knjižnice. Tako je že postavljena knjižniva avdio nasvetov na KGZS Zavodu Murska Sobota. Obiščete jo lahko na povezavi tukaj.  

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri