Dan tehnike 2023 – naravi prijazna pridelava zelenjave in poljščin

Dan tehnike 2023 – naravi prijazna pridelava zelenjave in poljščin

Gospodarjenje  | 
Vabljeni na Dan tehnike

Vabljeni na Dan tehnike

V soboto , 8. julija 2023, s pričetkom ob 9. uri na kmetijskih površinah namakalnega sistema Kalce-Naklo I, pri črpališču.

Na območju namakalnega sistema Kalce-Naklo pri črpališču bo  prikazana najsodobnejša kmetijska tehnika, ki se uporablja pri pridelavi zelenjave in poljščin. Predstavili se bodo ponudniki kmetijske tehnike in opreme, namakalne opreme, in repromateriala. Na ogled bodo posevki zelenjave in poljščin ter nasadi jagodičevja.

Med prikazi delovanja kmetijskih strojev in opreme bodo strokovnjaki spregovorili o pomenu uvajanja ohranitvene obdelave tal, preciznem gnojenju in učinkovitem varstvu zelenjave ter poljščin pred boleznimi in škodljivci. Obiskovalci bodo imeli možnost ogleda različnih tehnologij namakanja.

Vljudno vabljeni!

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.