Čestitke za Bloudkovo nagrado

Čestitke za Bloudkovo nagrado

Sporočila za javnost  | 
Polonca Sladič (zadaj) z eno od svojih varovank

Polonca Sladič (zadaj) z eno od svojih varovank

Naša sodelavka Polonca Sladič je dobitnica Bloudkove nagrade za življenjsko delo za leto 2020.

Polonca Sladič se je strelstvu zapisala pred več kot 40 leti. Kot 11-letnica je začela v šolskem strelskem krožku in se s trdim delom prebila v državno reprezentanco in do dveh naslovov državne prvakinje. V svojem društvu je takoj po polnoletnosti začela trenirati mlajše kategorije. Leta 1995 je zaradi težav s hrbtenico končala tekmovalno kariero, vendar se je z enako strastjo in odgovornostjo posvetila trenerskemu in organizacijskemu delu.

Največ sledi je Polonca zagotovo pustila na področju parastrelstva, saj so v zadnjih 25 letih parastrelci pod njenim trenerskim vodstvom osvojili 32 medalj na uradnih tekmovanjih, od tega kar 7 paraolimpijskih.

V okviru Strelske zveze Slovenije trenira tudi odlični reprezentantki Živo Dvoršak in Klavdijo Jerovšek. S svojim požrtvovalnim delom in neprecenljivim znanjem je zagotovo zgled večini trenerjev, športnikom, predvsem pa daje neizbrisen pečat slovenskemu športu.

Naši sodelavki iskreno čestitamo!

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Poljedelstvo

Vabilo na demonstracijski projekt - poljedelstvo

15. 03. 2024 ob 08:00

KGZS Zavod Murska Sobota

Objavljamo vabilo za brezplačno strokovno predavanje in ogled dobre prakse »PREPOZNAVANJE RAZLIČNIH TIPOV TAL, NJIHOVIH ZNAČILNOSTI IN PRILAGAJANJE KMETIJSKIH KULTUR TER RAZLIČNIH TEHNOLOGIJ NA POTREBE POSAMEZNIH KMETIJ«