Čestitka ob svetovnem dnevu veterinarjev

Čestitka ob svetovnem dnevu veterinarjev

Sporočila za javnost, Prašičereja, Prireja mleka, Govedoreja, Drobnica, Perutnarstvo, Čebele, Ostale rejne živali, Predelava živil živalskega izvora, Živinoreja  | 
Z zdravimi živalmi priredimo kakovostna in varna živila živalskega izvora.

Z zdravimi živalmi priredimo kakovostna in varna živila živalskega izvora.

Spoštovane kolegice in kolegi veterinarji!

 

Ob vašem svetovnem dnevu se vam zahvaljujem za ves vaš trud. Najprej se zahvaljujem vsem, ki delate neposredno na terenu, ki ste z nami rejci v neposrednem stiku, ko obiskujete naše hleve in skrbite za zdravje naših živali.

Ključne besede: svetovni dan veterinarjev

Zahvaljujem se tudi vsem za predano delo v verigi od vil do vilic, za vašo skrb za varno hrano. Zahvala gre tudi vsem, ki skrbite za prenos znanja na nove generacije. Zahvaljujemo se vam za vaše strokovno delo za dobrobit živali. Na Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije menimo, da morata to področje tako v praksi kot na ravni zakonodaje urerjati veterinarska in živinorejska stroka.

Nova znanja, ki jih pridobivamo z lastnim izobraževanjem in tista, ki jih prinašate na kmetije vi, so jamstvo, da bomo skupaj skrbeli, da bodo pogoji za rejo živali dobri in da bo naša živina zdrava. Zdrave živali pa so jamstvo za kakovostno slovensko meso, mleko in jajca. In da tako z roko v roki skrbimo, da dobijo slovenski potrošniki na mizo kakovostna in varna živila

Roman Žveglič,

Predsednik Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.