Cenejše sodelovanje na 53. sejmu MOS v Celju

Cenejše sodelovanje na 53. sejmu MOS v Celju

Trženje in promocija  | 
Cenejše sodelovanje na 53. sejmu MOS v Celju

Letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Celjskim sejmom ponuja možnost cenejšega nastopa na sejmu MOS v Celju, ki bo letos od 16. do 20. septembra 2020  na celjskem sejmišču.

Največji sejem regije bo letos okrepil področje prehrane oziroma živilske dejavnosti. Zato so pripravili posebno ponudbo za člane KGZS.

Ponudba vključuje prijavnino, vpis v katalog, 6 kvadratnih metrov neopremljenega razstavnega prostora in leseno stojnico.

Cena najema razstavnega prostora za vseh šest dni sejma je samo 390 evrov (brez DDV).

Cena ne vključuje električnega priključka, kar pomeni, da je treba električni priključek dodatno naročiti.  Za zmanjšanje stroškov bo organizator razdelil stroške enega priključka na tri ali štiri razstavljavce, ki bodo imeli stojnice postavljene skupaj. Cene dodatnih naročil lahko dobite na sejmu ali pa pri nas.

Stojnice bodo v prenovljeni sejemski dvorani C, kjer se predstavlja program prehrane, gostinske opreme in turizma.

Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavami! Rok za prijavo je 15. julij.

Dodatne informacije in prijavnico lahko dobite na naši spletni strani  ali pa vam jo pošljemo po elektronski pošti. Poleg ustrezne prijave sta pogoja za sodelovanje na sejmu tudi članstvo v Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije s poravnanimi vsemi obveznostmi in urejena ustrezna dokumentacija za prodajo. Prijavnico pošljite organizatorju (Celjski sejem), s katerim boste uredili vse ostale podrobnosti.

Vabimo vas torej, da se pod okriljem Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije predstavite obiskovalcem sejma MOS v Celju!

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.