Cenejše sodelovanje na 52. sejmu MOS v Celju

Cenejše sodelovanje na 52. sejmu MOS v Celju

Zbornica svetuje, Trženje in promocija  | 
Cenejše sodelovanje na 52. sejmu MOS v Celju

Letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Celjskim sejmom ponuja možnost cenejšega nastopa na sejmu MOS v Celju, ki bo letos od 10. do 15. septembra 2019  na celjskem sejmišču.

Največji sejem regije bo letos zaradi povečanega zanimanja obiskovalcev in odličnega odziva tako razstavljavcev kot obiskovalcev okrepil področje prehrane oziroma živilske dejavnosti. Zato so v sodelovanju s KGZS pripravili posebno ponudbo za člane KGZS.

Ponudba vključuje:

  • Prijavnino,
  • vpis v katalog
  • 6 kvadratnih metrov neopremljenega razstavnega prostora,
  • leseno stojnico.

Cena najema razstavnega prostora za vseh šest dni sejma je samo 490 evrov (brez DDV), kar je glede na redno ceno skoraj 50-odstotni popust.

Cena ne vključuje električnega priključka, kar pomeni, da je treba električni priključek dodatno naročiti.  Za zmanjšanje stroškov bo organizator razdelil stroške enega priključka na tri ali štiri razstavljavce, ki bodo imeli stojnice postavljene skupaj. Cene dodatnih naročil lahko dobite na sejmu ali pa pri nas.

Stojnice bodo v prenovljeni sejemski dvorani C, kjer se predstavlja program prehrane, gostinske opreme in turizma.

Število prostih mest je omejeno, zato pohitite s prijavami!

Dodatne informacije in prijavnico lahko dobite na spletni strani https://www.kgzs.si/gospodarjenje/trzenje-promocija/sejmi-in-prireditve/sejem-mos  ali pa vam jo pošljemo po elektronski pošti. Poleg ustrezne prijave sta pogoja za sodelovanje na sejmu tudi članstvo v Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije s poravnanimi vsemi obveznostmi in urejena ustrezna dokumentacija za prodajo. Prijavnico pošljite organizatorju (Celjski sejem), s katerim boste uredili vse ostale podrobnosti.

Vabimo vas torej, da se pod okriljem Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije predstavite obiskovalcem sejma MOS v Celju!

Več o sejmu lahko preberete na spletni strani organizatorja www.ce-sejem.si, dodatne informacije glede sodelovanja lahko dobite na naši spletni strani www.kgzs.si ali pa vam jih posreduje Robert Peklaj, robert.peklaj@kgzs.si.

Nazaj

Prihajajoči dogodki