ARSKTRP pričela izdajati odločbe neposrednih plačil za leto 2020

ARSKTRP pričela izdajati odločbe neposrednih plačil za leto 2020

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Kmetijske podpore, Gospodarjenje  | 
Foto Pexels

Foto Pexels

Agencija Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja sporoča, da so pričeli z izplačilom neposrednih plačil za leto 2020. Upravičencem bodo izplačani v dveh delih. Vlagatelji zbirnih vlog lahko informacijo o tem, v kakšni fazi obravnave so posamezni zahtevki in o predvidenih terminih izdaje odločb in izplačil za zahtevke zbirne vloge preverite prek spletne aplikacije.

Ključne besede: Neposredna plačila, AKTRP

Večini upravičencev bo Agencija najprej izdala delne odločbe, na osnovi katerih jim bo v januarju izplačala 80 % pripadajočih sredstev. Izdaja končnih odločb in izvedba preostanka izplačil (20 %) bosta potekali v februarju in marcu 2021.

Vlagatelji zbirnih vlog za leto 2020 lahko informacije o tem, v kakšni fazi obravnave so posamezni zahtevki in o predvidenih terminih izdaje odločb in izplačil za zahtevke zbirne vloge za leto 2020 (z vpisom svoje davčne številke (DŠ) in enotne matične številke občana - EMŠO ali matične številke MŠO za pravne osebe) pridobijo tudi v spletnem pregledovalniku.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Drobnica , Travništvo, pašništvo in pridelava krme , Izobraževanje

Obvezna prijava Pridelava, sušenje in krmljenje s senom

15. 04. 2021 ob 09:00

Zoom

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v okviru EIP projekta Seneno meso in mleko organizira drugo predavanje v sklopu treh predavanj za kmetije, ki se odločajo za seneno prirejo mesa in mleka.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri