Anketni vprašalnik za lastnike travniških sadovnjakov

Anketni vprašalnik za lastnike travniških sadovnjakov

Sadjarstvo, Kmetijske podpore, Gospodarjenje  | 
Anketni vprašalnik za lastnike travniških sadovnjakov

Na Kmetijskem inštitutu Slovenije raziskujejo trende na področju stanja travniških sadovnjakov in raziskujejo dejavnike ohranjanja oziroma opuščanja travniških sadovnjakov, zato so pripravili anketni vprašalnik.

Ključne besede: travniški sadovnjaki, anketa

Podatki o stanju travniških sadovnjakov so v fazi analiziranja (podatki pridobljeni od MKGP in ARSKTRP). Poleg tega pa bi radi pridobili še nekatere informacije neposredno od obdelovalcev travniških sadovnjakov, in sicer s kratkim spletnim vprašalnikom. Pridobljeni rezultati bi potencialno lahko služili pri oblikovanju priporočil kmetijski politiki za oblikovanje zaščitnih intervencij na področju travniški sadovnjakov.

Vprašanja so preprosta in kratka. Izpolnjevanje odgovorov vam bo vzelo največ 5 minut časa. Rezultati vprašalnika so anonimni in bodo uporabljeni zgolj za zgoraj naveden namen.

Povezava na anketo

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Perutnarstvo , Dopolnilne dejavnosti , Trženje in promocija

Vabilo na strokovno srečanje v perutninarstvu

12. 10. 2022 ob 08:30

Območje KGZS Zavoda Ptuj

Vabimo vas na strokovno srečanje s področja zootehnika - perutninarstvo, ki je organizirano v okviru podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja PRP Slovenije 2014-2022.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri