Anketni vprašalnik za lastnike travniških sadovnjakov

Anketni vprašalnik za lastnike travniških sadovnjakov

Sadjarstvo, Kmetijske podpore, Gospodarjenje  | 
Anketni vprašalnik za lastnike travniških sadovnjakov

Na Kmetijskem inštitutu Slovenije raziskujejo trende na področju stanja travniških sadovnjakov in raziskujejo dejavnike ohranjanja oziroma opuščanja travniških sadovnjakov, zato so pripravili anketni vprašalnik.

Ključne besede: travniški sadovnjaki, anketa

Podatki o stanju travniških sadovnjakov so v fazi analiziranja (podatki pridobljeni od MKGP in ARSKTRP). Poleg tega pa bi radi pridobili še nekatere informacije neposredno od obdelovalcev travniških sadovnjakov, in sicer s kratkim spletnim vprašalnikom. Pridobljeni rezultati bi potencialno lahko služili pri oblikovanju priporočil kmetijski politiki za oblikovanje zaščitnih intervencij na področju travniški sadovnjakov.

Vprašanja so preprosta in kratka. Izpolnjevanje odgovorov vam bo vzelo največ 5 minut časa. Rezultati vprašalnika so anonimni in bodo uporabljeni zgolj za zgoraj naveden namen.

Povezava na anketo

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.