Anketa o viziji razvoja slovenskega podeželja

Anketa o viziji razvoja slovenskega podeželja

Ekološko kmetijstvo, Kmetijstvo in okolje, Stališča in pripombe, Kmetijske podpore, Živinoreja, Rastlinska pridelava, Gozdarstvo in lovstvo, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Anketa o viziji razvoja slovenskega podeželja

Na Biotehniški fakulteti so pripravili anketo, ki naslavlja različne razsežnosti izzivov, s katerimi se srečujemo na podeželju.

Ključne besede: podeželje, anketa, vizija razvoja

Z vašim sodelovanjem bo možno oblikovati široko vizijo razvoja slovenskega podeželja v naslednjih 20 letih, kot tudi možne poti do uresničevanje te vizije.

Izpolnjevanje ankete vam bo predvidoma vzelo 20 minut. Anketa je aktivna do 10. 9. 2020.

POVEZAVA

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.