Aktualno na področju davčne zakonodaje v kmetijstvu v letu 2020

Aktualno na področju davčne zakonodaje v kmetijstvu v letu 2020

JSKS, Zbornica svetuje, Ekonomika in davki, Gospodarjenje  | 
Aktualno na področju davčne zakonodaje v kmetijstvu v letu 2020

V januarju je vsako leto treba izpolniti nekatere davčne obveznosti do države, prav tako pa tudi vložiti zahteve za morebitne olajšave.

Ključne besede: davki, pavšalno nadomestilo, investicijske olajšave, dohodnina

V zvezi s predložitvijo obračuna pavšalnega nadomestila za leto 2019, investicijskimi olajšavami v kmetijstvu, glede vzdrževanja družinskih članov. Z novim letom je začela veljati tudi nova dohodninska lestvica, nova je tudi vrednost splošne olajšave. Novost je tudi pri uporabi izraza stalno prebivališče.

Pojasnila in podrobnosti v zvezi s tem pa preberite TUKAJ

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.