Agencija društva poziva k čimprejšnji oddaji zahtevkov za izplačilo odobrenih sredstev

Agencija društva poziva k čimprejšnji oddaji zahtevkov za izplačilo odobrenih sredstev

Kmetijske podpore  | 
Agencija društva poziva k čimprejšnji oddaji zahtevkov za izplačilo odobrenih sredstev

Agencija je zaključila z izdajo odločb za vloge, ki so prispele na tri javne razpise, namenjene društvom, zvezam in združenjem ter sindikatu kmetov. Upravičenci morajo za izplačilo odobrenih sredstev na Agencijo pravočasno vložiti zahtevke za izplačilo.

Ključne besede: Razpis, društva, vloge

Roki za vlaganje zahtevkov za izplačilo sredstev:

za 2. ukrep: Pomoč za prenos znanja in informiranje na področju predelave ter s kmetijstvom povezanega delovanja na podeželju za leto 2020 morajo upravičenci zahtevke vložiti najkasneje do 30. 10. 2020;

za 3. ukrep: Pomoč delovanju nepridobitnih združenj na področju kmetijstva, gozdarstva in podeželja za leto 2020 morajo upravičenci zahtevke vložiti najkasneje do 21. 10. 2020;

za 4. ukrep: Pomoč nepridobitnim organizacijam pri organizaciji strokovnih in jubilejnih dogodkov za leto 2020 morajo upravičenci zahtevke vložiti najkasneje do 21. 10. 2020.

Agencija vlagatelje vljudno prosi, da zahtevke za izplačilo sredstev vložijo čim prej.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.