6. srečanje mladih kmetov

6. srečanje mladih kmetov

Gospodarjenje  | 
6. srečanje mladih kmetov

Predstaviti vam želimo poglede vodstev organizacij, njihove prioritete in poudarke, ter v strokovnem delu ozavestiti o verigi vrednosti preskrbe s hrano, s poudarkom na vlogi mladega kmeta.

Zveza slovenske podeželske mladine, Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije ter Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano vas v želji po še boljšem sodelovanju, povezovanju in spoznavanju vabimo na 6. srečanje mladih kmetov, torej vseh upravičencev do podpore iz podukrepa Pomoč za zagon dejavnosti za mlade kmete iz naslova Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014-2020.

Spletno srečanje bo v sredo, 15. decembra 2021, s pričetkom ob 20. uri, na spletni platformi Zoom (povezavo boste prejeli po prijavi na srečanje).

Predstaviti vam želimo poglede vodstev organizacij, njihove prioritete in poudarke, in v strokovnem delu ozavestiti o verigi vrednosti preskrbe s hrano, s poudarkom na vlogi mladega kmeta.

Vljudno vas prosimo, da se na srečanje prijavite prek elektronske prijavnice na spletni povezavi https://forms.gle/F1yEi6rhyA3Vy2Gs7

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.