25. sadjarski dnevi Posavja

25. sadjarski dnevi Posavja

Zbornica svetuje, Sadjarstvo, Trženje in promocija, Izobraževanje  | 
Že 25. sadjarski dnevi Posavja

Že 25. sadjarski dnevi Posavja

Že 25. sadjarski dnevi Posavja v Artičah

KGZS - Zavod Novo mesto in Sadjarsko društvo Artiče pripravljata že 25. sadjarske dneve Posavja. Ti bodo letos od 5. do 6. februarja v Posvetnem domu v Artičah in kot vsako leto ne bo kotizacije za obisk predavanj.

Nekaj naslovov predavanj: Položaj in prihodnost slovenske pridelave jabolk, Pogled MKGP na stanje v sadjarstvu, Priprava tal za izenačeno rast dreves, Pomen osvetlitve v nasadu in druga predavanja.

V okviru sadjarskih dnevov bo drugi dan (6. februarja) popoldne potekal 10. posvet o malini in ostalem grmičastem jagodičju, kjer bodo med drugim govorili tudi o značilnosti pridelave jagodiščja v Posavju in o skladiščenju jagodičja.

Več o programu 25. sadjarskih dnevov si lahko preberete TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.