20-letnica KGZS – Zavoda Novo mesto

20-letnica KGZS – Zavoda Novo mesto

Delo organov KGZS, Sporočila za javnost  | 
Prisotne je pozdravil tudi predsednik KGZS Roman Žveglič

Prisotne je pozdravil tudi predsednik KGZS Roman Žveglič

Obeležitev praznovanja 20-letnice delovanja novomeškega zavoda se je udeležilo veliko ljudi

Številne poslovno uspešne kmetije dokazujejo, da je lahko ob ustrezni organiziranosti, sodobni pridelavi in uspešnemu trženju vsaka panoga perspektivna. KGZS - Zavod Novo mesto pokriva različna področja dela in ima zelo pestro strukturo kmetij, tako po dejavnostih kot po obsegu in specializaciji posameznih kmetij, kar za delo pomeni ustrezno prilagajanje ter izvajanje strokovnih nalog. Pri razvoju kmetijstva in podeželja na območju Dolenjske, Bele krajine in Posavja igra pomembno vlogo Kmetijsko gozdarski zavod Novo mesto, ki je bil ustanovljen kot samostojna pravna oseba leta 1.7.2001.

Slovesnosti ob 20–letnici KGZS – Zavoda Novo mesto, kjer so se posamezna območja delovanja zavoda predstavila na različne načine, so se poleg zaposlenih udeležili številni povabljeni gostje, med njimi tudi predsednik KGZS Roman Žveglič in Jože Kregar, podsekretar na Ministrstvu RS za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Na slavnostnem dogodku je bil poleg bogate kulinarike in vin z območja Dolenjske, Bele krajine in Posavja predstavljen tudi promocijski film delovanja KGZS – Zavod Novo mesto, ki ga je predstavil in napovedal direktor KGZS – Zavoda NM, Damijan Vrtin.

Nazaj

Prihajajoči dogodki