Zorenje govedine in sodobni načini priprave govedine

Zorenje govedine in sodobni načini priprave govedine

Tip novice: JSKS, Predelava živil živalskega izvora, Izobraževanje  |  Objavljeno: 08. 04. 2021  |  zorjeno meso, Zoom
Datum: 13. 04. 2021 ob 09:00

Spletni seminar  bo potekal v torek, 13. aprila, s pričetkom ob 9.00 prek portala ZOOM.

Udeležba na spletnem seminarju je brezplačna in je namenjena svetovalcem za področje kmečke družine in dopolnilnih dejavnosti na kmetiji,  nosilcem ter članom kmetij, ki se ukvarjajo s prirejo govedi, ter nosilcem dopolnilnih dejavnosti na kmetiji s področja predelave mesa: razmišljujočim, začetnikom in izvajalcem dopolnilne dejavnosti na kmetiji – predelava mesa. 

Za udeležbo je obvezna predhodna registracija na povezavi: 

https://zoom.us/webinar/register/9816178152373/WN_5tW3dQ3HRFa2d6VjKfB78Q

Po uspešni registraciji boste prejeli povezavo na seminar.

PROGRAM 

8.30 – 9.00         Registracija udeležencev

9.00 – 9.15         Uvodna nagovora;  Roman Žveglič, predsednik KGZS, in Anton Jagodic, vodja SKS in koordinator JSKS

9.15 –  11.15       Zorenje govedine in sodobni načini priprave govedine; Irena Kos, skupna specialistka za predelavo mesa na kmetijah pri KGZS -  Zavod Celje

11.15 – 11.30       Odmor

11.30 – 12.00       Predstavitev delovanja Združenja predelovalcev mesa na kmetijah; Franc Pribožič, pobudnik in ustanovni član, ter Iztok Trček, predsednik

12.00 – 12.15        Predstavitev primera dobre prakse; Marko Kogelnik, nosilec DDK, Kmetija Klančnik 

12.15 – 13.00        Razprava, vprašanja

Moderatorka: Andrejka Krt, vodja službe za DDK in družbene storitve na podeželju

Dodatne informacije

Tehnične: dr. Jernej Demšar (t: 041 366 527; e-pošta: jernej.demsar@kgzs.si)

Vsebinske: Andrejka Krt  (t: 041 366 650; e-pošta: andrejka.krt@kgzs.si) ali Irena Kos (t: 041 475 484; e-pošta: irena.kos@ce.kgzs.si).

Nazaj

Zadnje novice

Kako pridobiti status kmeta?

Aktualni razpisi in subvencije

Trenutno ni aktualnih vsebin!

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri