Spletni seminar - na kaj moram biti pozoren pri prihodu inšpektorja na kmetijo

Spletni seminar - na kaj moram biti pozoren pri prihodu inšpektorja na kmetijo

Tip novice: Živinoreja, Prireja mleka, Govedoreja, Drobnica, Sadjarstvo, Vinogradništvo in vinarstvo, Gozdarstvo in lovstvo, Dopolnilne dejavnosti, Predelava živil živalskega izvora, Predelava živil rastlinskega izvora, Predelava surovin neživalskega izvora, Trženje in promocija, Izobraževanje, Živinoreja  |  Objavljeno: 12. 11. 2021 ZOOM
Datum: 18. 11. 2021 ob 08:30

Spletni seminar  bo potekal v četrtek, 18. novembra 2021, s pričetkom ob 9.00 prek portala ZOOM.

Na spletnem seminarju bosta udeležence nagovorila tudi predsednik  Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije Roman Žveglič in vodja javne službe kmetijskega svetovanja Anton Jagodic.

Udeležba na spletnem seminarju je brezplačna in je namenjena svetovalcem za področje kmečke družine in dopolnilnih dejavnosti na kmetiji,  nosilcem dopolnilnih dejavnosti na kmetiji ter tistim, ki o tem, da bi pridobili dovoljenje za opravljanje katerekoli vrste dopolnilne dejavnosti na kmetiji šele razmišljate.

 

Za udeležbo je obvezna predhodna registracija na povezavi:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_cvM76NzPTZW8Jh1m94vU3Q

PROGRAM

Nazaj

Zadnje novice

NPK  možno pridobiti pred zaprtjem  razpisa

Aktualni razpisi in subvencije

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.