Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka

Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka

Tip novice: Sadjarstvo, Predelava živil rastlinskega izvora, Izobraževanje  |  Objavljeno: 11. 03. 2019  |  usposabljanja, Sejna dvorana KZ Šaleška dolina, Metleče 7, Šoštanj
Datum: 14. 03. 2019 ob 09:00

Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka

Organizator: KGZS - Zavod Celje

Predavatelj: Tadeja Vodovnik Plevnik, KGZS - Zavod Maribor

Predavanje je samo za zainteresirane iz občin Velenje, Šoštanj, Šmartno ob Paki.

Predhodna prijava na telefon: 051 440 118.

Dodatne informacije na telefon: 03/898 82 70, 03/898 82 71

Nazaj

Zadnje novice

Solastnina in delitev solastnine.

Aktualni razpisi in subvencije

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri