Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka

Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka

Tip novice: Sadjarstvo, Predelava živil rastlinskega izvora, Izobraževanje  |  Objavljeno: 11. 03. 2019  |  usposabljanja, Sejna dvorana KZ Šaleška dolina, Metleče 7, Šoštanj
Datum: 14. 03. 2019 ob 09:00

Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka

Organizator: KGZS - Zavod Celje

Predavatelj: Tadeja Vodovnik Plevnik, KGZS - Zavod Maribor

Predavanje je samo za zainteresirane iz občin Velenje, Šoštanj, Šmartno ob Paki.

Predhodna prijava na telefon: 051 440 118.

Dodatne informacije na telefon: 03/898 82 70, 03/898 82 71

Nazaj

Zadnje novice

Kako pridobiti status kmeta?

Aktualni razpisi in subvencije



Sorodni dogodki

Prihajajoči dogodki

Priložnosti v pridelavi zelenjave

11. 03. 2019

Priložnosti v pridelavi zelenjave (tehnologija pridelave, skladiščenje in priprava za trg)

Datum: 26. 03. 2019 ob 09:00

Varstvo vinske trte

11. 03. 2019

Varstvo vinske trte

Datum: 26. 03. 2019 ob 17:00

Tečaj živinorejec/živinorejka

11. 03. 2019

Tečaj živinorejec/živinorejka

Datum: 25. 03. 2019 ob 09:00 - 29. 03. 2019 ob 15:00

Obnovitveno usposabljanje iz fitomedicine za izvajalce ukrepov

12. 03. 2019

Obnovitveno usposabljanje iz fitomedicine za izvajalce ukrepov.

Datum: 13. 03. 2019 ob 09:00

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.