Seneno mleko in meso - razvojna priložnost za OMD območja

Seneno mleko in meso - razvojna priložnost za OMD območja

Tip novice: Ekološko kmetijstvo, Zbornica svetuje, Živinoreja, Prireja mleka, Travništvo, pašništvo in pridelava krme, Predelava živil živalskega izvora, Trženje in promocija  |  Objavljeno: 06. 03. 2019  |  Posveti, Seneno, KGZS, Gospodinjska ulica 6, Ljubljana - pritličje
Datum: 13. 03. 2019 ob 10:00

Seneno mleko in meso pomenita alternativno možnost za ohranitev prireje mleka in mesa na območjih z omejenimi možnostmi za kmetovanje.                                                                                                                                                                                                

Dnevni red:

10:00       Začetek posveta in uvodni nagovor: KGZS in MKGP

10:20       Predstavitev projekta: Boštjan Kosec, vodja EIP projekta Seneno meso in mleko

10:35       Primer dobre prakse: predstavitev kmetije Kršinar, prodaja ekološkega senenega mesa

10:45       Tehnologija pridelave sena: Jože Verbič, Kmetijski inštitut Slovenije

11:05       Primer dobre prakse: predstavitev kmetije Kukenberger, prodaja ekološkega senenega mleka in mlečnih izdelkov

11:15       Okrogla miza in vprašanja udeležencev

Seneno mleko in meso pomenita alternativno možnost za ohranitev prireje mleka in mesa na območjih z omejenimi možnostmi za kmetovanje.

Z EIP projektom bomo vzpostavili celotno proizvodno verigo in s sodobnimi prodajnimi pristopi zagotovili dostojno ceno kmetijskih pridelkov in izdelkov.

Prosimo, da vašo udeležbo potrdite na elektronski naslov: seneno@kgzs.si

»Dogodek se lahko fotografira in snema. Z udeležbo soglašate, da se vas sme fotografirati ali posneti in posnetek objaviti na spletnih straneh, v drugih tiskovinah ali družabnih omrežjih. Namen je dokumentiranje aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih.«

 

 

Nazaj

Zadnje novice

Solastnina in delitev solastnine.

Aktualni razpisi in subvencije

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri