Sejem AGRA

Sejem AGRA

Tip novice: Ekološko kmetijstvo, Živinoreja, Rastlinska pridelava, Gozdarstvo in lovstvo, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje, Trženje in promocija  |  Objavljeno: 05. 03. 2019  |  agra, Pomurski sejem, Cesta na stadion 2, Gornja Radgona
Datum: 24. 08. 2019 ob 09:00 - 29. 08. 2019 do 18:00

AGRA 2019 z najnovejšimi tehnologijami in najboljšimi tradicijami vabi k ohranjanju naravnih virov, h kmetovanju s kirurško preciznostjo, k varstvu zdravja ljudi in rastlin s farmacevtsko natančnostjo.

Že vrsto let Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS) aktivno sodeluje na sejmu Agra. Tudi letos bomo imeli v hali B razstavni prostor, na katerem bomo predstavili svoje delovanje in pomen. Na njem se bodo poleg osmih območnih kmetijsko-gozdarskih zavodov pri KGZS predstavila številna združenja, zveze in društva, ki s svojim delovanjem pomembno prispevajo k ohranitvi in razvoju slovenskega podeželja. Zagotovo bo v šestih dneh, kolikor traja sejem, naš razstavni prostor prava priložnost za srečanje, pogovor in usmeritve za delo v korist slovenskega kmeta, kmetijstva, gozdarstva, ribištva in podeželja. Vljudno vabljeni, da ga obiščete!

Nazaj

Zadnje novice

Kako pridobiti status kmeta?

Aktualni razpisi in subvencije

Trenutno ni aktualnih vsebin!

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri