Predelava mesa - Zorenje govedine in sodobni načini priprave govedine

Predelava mesa - Zorenje govedine in sodobni načini priprave govedine

Tip novice: Predelava živil živalskega izvora  |  Objavljeno: 13. 01. 2021 Zoom
Datum: 18. 01. 2021 ob 10:00

Predelava mesa - Zorenje govedine in sodobni načini priprave govedine; KGZS - Zavod Maribor

Predelava mesa - Zorenje govedine in sodobni načini priprave govedine

Prijava:

https://zoom.us/meeting/register/tJIkd-GgqzgtG9AtfZsll9grLsbazfAZGDT0

Nazaj

Zadnje novice

Solastnina in delitev solastnine.

Aktualni razpisi in subvencije

Trenutno ni aktualnih vsebin!

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri