Predelava mesa

Predelava mesa

Tip novice: Živinoreja, Predelava živil živalskega izvora, Izobraževanje  |  Objavljeno: 13. 03. 2019  |  usposabljanja, KGZS - Zavod Celje, predavalnica, Trnoveljska cesta 2, Celje
Datum: 02. 04. 2019 ob 09:00 - 05. 03. 2019 do 15:00

Usposabljanje za predelavo mesa

Organizator: KGZS - Zavod Celje

Predavatelji: Irena Kos in sodelavci KGZS - Zavoda Celje

Za usposabljanje se je treba predhodno prijaviti na telefon: 03/ 490 75 83

Nazaj

Zadnje novice

Kako pridobiti status kmeta?

Aktualni razpisi in subvencije



Sorodni dogodki

Prihajajoči dogodki

Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka

11. 03. 2019

Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka

Datum: 14. 03. 2019 ob 09:00

Priložnosti v pridelavi zelenjave

11. 03. 2019

Priložnosti v pridelavi zelenjave (tehnologija pridelave, skladiščenje in priprava za trg)

Datum: 26. 03. 2019 ob 09:00

Varstvo vinske trte

11. 03. 2019

Varstvo vinske trte

Datum: 26. 03. 2019 ob 17:00

Tečaj živinorejec/živinorejka

11. 03. 2019

Tečaj živinorejec/živinorejka

Datum: 25. 03. 2019 ob 09:00 - 29. 03. 2019 ob 15:00

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.