Predelava mesa

Predelava mesa

KGZS - Zavod Celje, predavalnica, Trnoveljska cesta 2, Celje - 02. 04. 2019 ob 09:00 - 05. 03. 2019 ob 15:00

Usposabljanje za predelavo mesa

Tip dogodka: Živinoreja, Predelava živil živalskega izvora, Izobraževanje

Organizator: KGZS - Zavod Celje

Predavatelji: Irena Kos in sodelavci KGZS - Zavoda Celje

Za usposabljanje se je treba predhodno prijaviti na telefon: 03/ 490 75 83

Nazaj

Zadnje novice

Kako pridobiti status kmeta? (leto 2018)

Aktualni razpisi in subvencije

Prihajajoči dogodki

Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka
Sejna dvorana KZ Šaleška dolina, Metleče 7, Šoštanj - 14. 03. 2019 ob 09:00 - 14. 03. 2019 ob 12:42

Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka

Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka

Priložnosti v pridelavi zelenjave
Sejna dvorana KZ Šaleška dolina, Metleče 7, Šoštanj - 26. 03. 2019 ob 09:00 - 26. 03. 2019 ob 12:42

Priložnosti v pridelavi zelenjave

Priložnosti v pridelavi zelenjave (tehnologija pridelave, skladiščenje in priprava za trg)

Varstvo vinske trte
Kulturni dom Vojnik - 26. 03. 2019 ob 17:00 - 26. 03. 2019 ob 12:42

Varstvo vinske trte

Varstvo vinske trte

Tečaj živinorejec/živinorejka
Predavalnica KGZS - Zavod Celje, Trnoveljska cesta 2, Celje - 25. 03. 2019 ob 09:00 - 29. 03. 2019 ob 12:42

Tečaj živinorejec/živinorejka

Tečaj živinorejec/živinorejka