Povečevanje dodane vrednosti v prehranski verigi preko sledljivosti (primer sledljivosti za ekološko pridelano goveje meso)

Povečevanje dodane vrednosti v prehranski verigi preko sledljivosti (primer sledljivosti za ekološko pridelano goveje meso)

Tip novice: Ekološko kmetijstvo, Trženje in promocija  |  Objavljeno: 15. 08. 2021  |  agra, Dvorana 1, sejem Agra, Gornja Radgona
Datum: 24. 08. 2021 ob 13:30

Pripravlja KGZS s partnerji projekta EIP EKOPAKT

Pripravlja KGZS s partnerji projekta EIP EKOPAKT

Nazaj

Zadnje novice

NPK  možno pridobiti pred zaprtjem  razpisa

Aktualni razpisi in subvencije



Sorodni dogodki

Prihajajoči dogodki

Sejem AGRA

05. 03. 2019

AGRA 2019 z najnovejšimi tehnologijami in najboljšimi tradicijami vabi k ohranjanju naravnih virov, h kmetovanju s kirurško preciznostjo, k varstvu zdravja ljudi in rastlin s farmacevtsko natančnostjo.

Datum: 24. 08. 2019 ob 09:00 - 29. 08. 2019 ob 18:00

Certificiranje senenega mesa

22. 08. 2019

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v okviru projekta EIP Seneno meso in mleko
organizira posvet na temo »Certificiranje senenega mesa«.

Datum: 26. 08. 2019 ob 09:30

Novinarska konferenca: Stanje v kmetijstvu in strateški načrt skupne kmetijske politike 2023-2027

15. 08. 2021

Sodelujoči:  Borut Florjančič - predsednik ZZS, Roman Žveglič - predsednik KGZS, Anton Medved - predsednik SKS, Anja Mager - predsednica ZSPM

Datum: 21. 08. 2021 ob 12:00

Z znanjem kmetijskih šol do uspešnih mladih kmetov

15. 08. 2021

Pripravljajo KGZS, ZSPM in Konzorcij biotehniških šol

Datum: 25. 08. 2021 ob 09:30

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.