Posvet o češnji 2019

Posvet o češnji 2019

Tip novice: Kmetijstvo in okolje, Sadjarstvo, Izobraževanje  |  Objavljeno: 14. 02. 2019  |  Sadjarstvo, Posveti, Pridelava češenj, Biotehniška fakulteta, Ljubljana, Jamnikarjeva 101, predavalnica 4
Datum: 22. 02. 2019 ob 09:00

Vse o tehnologiji pridelave češenj

Biotehniška fakulteta, oddelek za agronomijo in KGZS - Zavod Ljubljana organizirata tradicionalni posvet, na katerem bodo strokovnjaki predstavili novosti glede škodljivcev in bolezni češenj, rezi, redčenja plodov in ukrepe za podaljšanje obstojnosti češenj.

Program

Nazaj

Zadnje novice

NPK  možno pridobiti pred zaprtjem  razpisa

Aktualni razpisi in subvencije



Sorodni dogodki

Prihajajoči dogodki

40 urno usposabljanje za sadjarko/sadjarja

23. 03. 2021

Usposabljanja so namenjena mladim prevzemnikom kmetij za pridobitev novih znanj in kot referenca za pridobitev poklicnih kvalifikacij v primeru, ko prevzemnik nima ustrezne kmetijske izobrazbe.

Datum: 10. 05. 2021 ob 09:00 - 20. 05. 2021 ob 15:30

Seneno mleko in meso - razvojna priložnost za OMD območja

06. 03. 2019

Seneno mleko in meso pomenita alternativno možnost za ohranitev prireje mleka in mesa na območjih z omejenimi možnostmi za kmetovanje.                                                                                                                                                                                                

Datum: 13. 03. 2019 ob 10:00

Posvet Ekološko + lokalno = idealno

06. 03. 2019

Lokalna in ekološka hrana – kako v naše vrtce, šole in bolnišnice?

Datum: 11. 03. 2019 ob 09:00

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.