Podeželje v mestu Ljubljana 23. marec

Podeželje v mestu Ljubljana 23. marec

Pogačarjev trg, Ljubljana - 23. 03. 2024 ob 08:00 - 23. 03. 2024 ob 14:00

V Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije dogodke Podeželje v mestu že od leta 2005 pripravljamo z željo, da se gospodarji kmetij predstavijo prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane. Sporočilnost ponudbe s kmetij, njen odnos do okolja in tradicije ter njena kulturna in družinska identiteta je to, kar zanima in ceni sodoben potrošnik. Vabimo k sodelovanju!

Tip dogodka: Trženje in promocija

Sreča je srečati se. Srečati se na Pogačarjevem trgu v Ljubljani v soboto dopoldne, ko poteka Podeželje v mestu, je prav posebno doživetje. Gre za srečanje »od ljudi za ljudi«. Tistih, ki negujejo slovensko podeželje, pridelujejo in ustvarjajo hrano, ter tistih, ki cenijo okus kulinarične dediščine slovenskega podeželja.

V letu 2024 se bomo v soboto dopoldne na Pogačarjevem trgu v Ljubljani med 8. in 14. uro srečali:

  • 23. marca 2024 (sobota pred cvetno nedeljo): Podeželje v mestu – velika noč na podeželju,

K sodelovanju vabimo kmetije s ponudbo kakovostnih pridelkov in izdelkov! Veseli bomo pobud pri soustvarjanju kulturnega programa, delavnic, prikaza dela na kmetiji, turističnih zanimivosti regij in podobno. Posebno mesto je namenjeno kmetijam, ki še iščejo nove tržne kanale.

Dogodka bosta preplet kulturnega in kulinaričnega programa. Vsebinsko bo izpostavljen pomen slovenskega kmetijstva, nakupa in uživanja sezonskih, domačih ter tradicionalnih jedi v povezavi z zdravim načinom življenja, kulinarično dediščino in turizmom na kmetijah.

Prijavite se prek spletnega obrazca TUKAJ do 8. marca 2024. Število stojnic je omejeno.

Zakup stojnice znaša 24,59 evra + ddv. Poravnali ga boste po prejemu položnice. V primeru dodatnih vprašanj lahko pišete na pr@kgzs.si ali kličete na kontaktno številko 041 366 504 (Tatjana).

 

Nazaj

Zadnje novice

Kako pridobiti status kmeta? (leto 2018)

Aktualni razpisi in subvencije