Obvladovanje dobre higienske prakse pri predelavi živil rastlinskega izvora, davčni opomnik za kmetije z DD

Obvladovanje dobre higienske prakse pri predelavi živil rastlinskega izvora, davčni opomnik za kmetije z DD

Tip novice: Rastlinska pridelava, Dopolnilne dejavnosti, Predelava živil rastlinskega izvora, Ekonomika in davki, Izobraževanje  |  Objavljeno: 12. 03. 2019  |  usposabljanja, Sejna soba Kmečke zadruge Brežice, Pod obzidjem 39, 8250 Brežice
Datum: 20. 03. 2019 ob 10:00

Obvladovanje dobre higienske prakse pri predelavi živil rastlinskega izvora, davčni opomnik za kmetije z DD.

Organizator: KGZS - Zavod Novo mesto

Predavateljici: Marija Levak in Helena Gramc, KGZS - Zavod Novo mesto

Nazaj

Zadnje novice

Kako pridobiti status kmeta?

Aktualni razpisi in subvencije



Sorodni dogodki

Prihajajoči dogodki

Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka

11. 03. 2019

Senzorične lastnosti kot odraz kvalitete toukeca in jabolčnega soka

Datum: 14. 03. 2019 ob 09:00

Priložnosti v pridelavi zelenjave

11. 03. 2019

Priložnosti v pridelavi zelenjave (tehnologija pridelave, skladiščenje in priprava za trg)

Datum: 26. 03. 2019 ob 09:00

Varstvo vinske trte

11. 03. 2019

Varstvo vinske trte

Datum: 26. 03. 2019 ob 17:00

Tečaj živinorejec/živinorejka

11. 03. 2019

Tečaj živinorejec/živinorejka

Datum: 25. 03. 2019 ob 09:00 - 29. 03. 2019 ob 15:00

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri