Dan odprtih vrat na ekološki kmetiji Kršinar

Dan odprtih vrat na ekološki kmetiji Kršinar

Tip novice: Ekološko kmetijstvo, Živinoreja, Govedoreja, Drobnica, Travništvo, pašništvo in pridelava krme, Trženje in promocija  |  Objavljeno: 21. 09. 2021  |  Seneno, Trnovec, Medvodah
Datum: 25. 09. 2021 ob 13:00

Ob 13. uri se bomo zbrali na ekološki učni kmetiji Kršinar, ki je gorska kmetija in učna kmetija.

 

Ogledali si bomo celoten proces prireje senene govedine in mesa drobnice (živali, pašnike, hlev). Predstavljen bo učni poligon, kjer bomo lahko opazovali rastline in živali, ki so na travnikih, gozdovih in na ekološki kmetiji Kršinar.

 

Nazaj

Zadnje novice

NPK  možno pridobiti pred zaprtjem  razpisa

Aktualni razpisi in subvencije



Sorodni dogodki

Prihajajoči dogodki

Seneno mleko in meso - razvojna priložnost za OMD območja

06. 03. 2019

Seneno mleko in meso pomenita alternativno možnost za ohranitev prireje mleka in mesa na območjih z omejenimi možnostmi za kmetovanje.                                                                                                                                                                                                

Datum: 13. 03. 2019 ob 10:00

Pridelava, sušenje in krmljenje s senom

06. 04. 2021

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v okviru EIP projekta Seneno meso in mleko organizira drugo predavanje v sklopu treh predavanj za kmetije, ki se odločajo za seneno prirejo mesa in mleka.

Datum: 15. 04. 2021 ob 09:00

Demonstracija na seneni kmetiji - ekološka kmetija Kršinar

21. 09. 2021

Ob 10. uri se bomo zbrali na ekološki učni kmetiji Kršinar, kjer bo potekala predstavitev senene kmetije, senene reje živali, oprema za s pravilo sena in tehnologije sušenja sena na tleh. 

Datum: 25. 09. 2021 ob 10:00

Demonstracija na kmetiji o pripravi mleka in mlečnih izdelkov

22. 06. 2021

V okviru EIP projekta Seneno meso in mleko vas vabimo na demonstracijo na Ekološko kmetijo Kukenberger. 

 

Datum: 03. 07. 2021 ob 09:00

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri