Dan odprtih vrat kmetije Odems

Dan odprtih vrat kmetije Odems

Tip novice: Živinoreja, Prireja mleka, Govedoreja, Dopolnilne dejavnosti, Trženje in promocija, Izobraževanje  |  Objavljeno: 27. 08. 2021 Predoslje 41, Kranj
Datum: 03. 09. 2021 ob 15:00

V okviru EIP projekta Seneno meso in mleko vas vabimo na dan odprtih vat na kmetiji Odems, kjer se ukvarjajo s prirejo in predelavo senenega mleka.

KJE:
kmetija Odems, Gregor Ovsenik,
Predoslje 41, 4000 Kranj

KDAJ:
v petek, 3.9.2021, od 15. ure dalje

Pridružite se nam ob odprtju nove trgovine kmetije Odems, predstavitvi prehoda na stekleno embalažo in prenovljeno podobo naše blagovne znamke! Lahko si boste ogledali kmetijo, pokramljali ob degustaciji kmečkih dobrot in zanimivih stojnicah, na katerih se bodo predstavile tudi druge kmetije. Njihovi izdelki bodo po novem na voljo v trgovinici kmetije Odems.

- 15.00 Ogled kmetije, demonstracija
- 16.00 Odprtje in predstavitev ponudbe trgovinice
- 17.30 Kmečke igre za družine

Za otroke bodo zanimivi še:
  - vožnja z zapravljivčkom,
  - ročna molža prav posebne krave,
  - družabne igre,
  - otroški kotiček.

Nazaj

Zadnje novice

NPK  možno pridobiti pred zaprtjem  razpisa

Aktualni razpisi in subvencije

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.